fbpx

Duyuru: Scott Ajans: Markett yakında açılıyor!

Yasal

Gizlilik ve Çerez Politikamız hakkında daha fazla bilgi edinin ve tercihlerinizi güncelleyin.

Yasal

Gizlilik ve Çerez Politikamız hakkında daha fazla bilgi edinin ve tercihlerinizi güncelleyin.

Gizlilik Politikası:

https://scottajans.com/ (bundan sonra “Scott Ajans” olarak anılacaktır) yasal politikaları hakkında bilgi edinmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Scott Ajans aracılığıyla bağlandığınız diğer sitelerde yayınlanan her türlü materyal ve yaşadığınız sorunlar bağlandığınız diğer sitenin sorumluluğu altındadır. Bahsi geçen diğer sitelerde yaşayacağınız hiçbir durumdan Scott Ajans sorumlu değildir.

Scott Ajans, sizin isteğiniz dışında hiçbir kişisel verinizi talep etme veya toplama hakkına sahip değildir.

Scott Ajans’ın e-posta aboneliğinden çıkmak için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Scott Ajans, size ait hiçbir bilgiyi üçüncü bir kişiye satmayacaktır.
  • Scott Ajans, sitemize göndereceğiniz her bilginin güvenle saklanacağını ve ayrıca gönderim sırasında üçüncü bir tarafın bilgilerinizi ele geçiremeyeceğini belirten bir güvenlik sertifikası ile korunur fakat bu konuda garanti veremez.
  • Okumakta olduğunuz yasal metinler herhangi bir haber veya uyarı verilmeksizin değiştirilebilir.

Scott Ajans aşağıdaki belirtilen durumları sergileyen ziyaretçileri tespit edip cezai işlem uygulama hakkına sahiptir.

  • Yanlış, eksik, yanıltıcı ve genel ahlak kurallarına uygun olmayan ifadeleri içeren yorumların siteye kaydedilmesi,
  • İstenilen bilgilerin içine ilan, reklam, duyuru, özel veya tüzel kişiliklere hakaret içeren ifadeler kullanılması,
  • Çeşitli yollarla siteye gerçekleştirilen ve sitenin kaynak kullanımını kötüye kullanan saldırılar yapılması,
  • Sitenin işlevselliğini bozacak sistem açıklarını ortaya çıkarılması ve bunların çıkarlar doğrultusunda kullanılması.

Çerez Politikası:

Scott Ajans olarak size daha iyi bir hizmet sunabilmek için bilgisayarınızın web tarayıcı yazılımının (browser) dosyalarının içine çerez (bundan sonra “cookie” olarak anılacaktır) adı verilen bir metin dosyası yerleştirebiliriz. cookie’nin kendisi, hakkınızda kişisel bilgi içermese de, site üzerindeki yaşadığınız deneyimin iyileştirilmesi ve Scott Ajans’ın bir sonraki ziyaretinizde sizi sistemsel olarak tanıması ve tercihlerinizi hatırlaması adına gereklidir.

Bu siteyi ziyaret ederek, sitemizin sunucuları ve güvendiğimiz üçüncü taraf servislerin (CDN sağlayıcılar ve Google gibi) tarayıcınıza cookie yerleştirmesini kabul etmektesiniz. cookie’ler güvendiğiniz siteler (Scott Ajans gibi) tarafından gönderildiğinde hiçbir güvenlik tehlikesi içermez.

Google’ın reklam çerezlerini kullanması, Google ve iş ortaklarının kullanıcılara siteniz ve/veya internetteki diğer sitelere yaptıkları ziyaretleri temel alan reklamlar sunmasına olanak tanır.

Ziyaretçiler web sitemizi ilk ziyaret ettiklerinde web sitemizin altında çerez onayı görünür ve çerez tercihleri de buradan yapabilirler. Eğer çerez tercihlerinizi daha sonradan güncellemek isterseniz Çerez Tercihleri kısmından güncelleme işleminizi yapabilirsiniz.

Kullanıcılar Reklam Ayarları sayfasını ziyaret ederek kişiselleştirilmiş reklamcılığı devre dışı bırakabilir.

Cookie’ler hakkında daha fazla bilgi almak için About Cookies adresini ziyaret edebilirsiniz.

Reklam Politikası:

Google reklamlarını gösteren siteler aşağıdakileri içeremez:

  • Şiddet içeriği, ırk ayrımcılığı veya herhangi bir bireye, gruba veya organizasyona karşı şiddet içeren bir tutumda olma,
  • Pornografi, yetişkin veya olgun içerik,
  • Bilgisayar/yazılım korsanlığıyla ilgili içerik,
  • Yasadışı ilaçlar ve ilaç üretim cihazları,
  • Küfür ve aşırı kaba bir dil kullanımı,
  • Kumar veya kumarhane ile alakalı içerik,
  • Reklamların veya tekliflerin tıklanması, arama yapılması, web sitelerinde gezinilmesi veya e-posta okunması için kullanıcılara ödeme yapılan programlarla ilgili içerik,
  • Web sayfalarının içeriğinde ya da kodunda çok fazla kullanılan, tekrar eden veya alakasız anahtar kelimeler,
  • Sitenin arama motoru sıralamasını, örneğin sitenizin Sayfa Sıralamasını yükseltmek için yanıltıcı veya aldatıcı içerik ya da tasarım,
  • Silahların ve silah mühimmatının satışı veya tanıtımı (örneğin, tüfekler, dövüş bıçakları, bayıltıcı silahlar),
  • Bira ya da sert alkollü içeceklerin satışı veya tanıtımı,
  • Tütün ya da tütün ürünlerinin satışı veya tanıtımı,
  • Reçeteyle satılan ilaçların satışı veya tanıtımı,
  • Özel tasarım ya da ticari marka değeri taşıyan ürünlerin kopyalarının ya da taklitlerinin satışı veya tanıtımı,
  • Dönem ödevlerinin veya öğrenci makalelerinin satışı veya tanıtımı,
  • Yasadışı olan, yasadışı faaliyetleri tanıtan veya başkalarının yasal haklarını ihlal eden diğer her türlü içerik,

Scott Ajans, Google AdSense program politikalarını kabul ettiği için yukarıda bahsi geçen konuları ve uygulamaları içermez.

Aydınlatma Metni:

I. Kişisel Verilerinizin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme ve Aydınlatma Metni

Scott Ajans olarak, bizimle paylaştığınız kişisel verilerinizin güvenliğine önem veriyor; bu amaçla kişisel verilerinizin hukuka uygun olarak işlenmesi ve korunması için azami hassasiyeti gösteriyoruz. Bu kapsamda işbu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu”nun (Kanun) 10. maddesinin bir gereği olarak tarafınızla paylaşılmaktadır.

Scott Ajans üzerinden sunulan ürünü satın almanızın ertesinde ürün platformuna erişim ve sunulan hizmetleri kullanmaya başladığınızda ilgili kişi sıfatına haiz olmaktasınız. Scott Ajans olarak “veri sorumlusu” sıfatıyla toplanan kişisel verilerinize, bunların toplanma amaçlarına ve sair hususlara aşağıda yer verilmektedir.

II. Kişisel Verileriniz Nelerdir?

Kişisel verileriniz, kimliğinizi belirleyen ya da belirlenebilir kılan bilgiler anlamına gelmektedir. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları doğrultusunda aşağıda belirtilen kişisel verileriniz tarafımızca toplanmaktadır:

Kayıt olurken, sipariş verirken, form doldurarak veya canlı destek aracılığıyla iletişime geçerken talep edilen veriler:

  • Kullanıcı Adı,
  • Ad Soyad Bilgisi
  • Telefon Numarası Bilgisi
  • E-posta Bilgisi
  • Şifre

III. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları

Sunulan ürün ve hizmetlerden müşterilerin faydasının maksimize edilmesi ve ürünün teknik detaylarının anlamlandırılabilmesi için şu amaçlarla işlenmektedir;

  • İçerik ve Hizmetlerimize eklenmiş yeni ve/veya var olan özellikler hakkında ticari, idari, bilgilendirici ve/veya hatırlatıcı e-postalar ve/veya müşterilerimize sunduğumuz ürünler ve/veya belirli bilgi ve/veya servis ve/veya paralı ve/veya servisler hakkındaki tanıtım, reklam ve benzeri faaliyetlerin yürütülmesi talepleri iletmek
  • Elektronik posta ile eser konumundaki bilgisayar programı formatındaki üründeki gelişmelerle ilgili bilgi göndermek ya da bildirimler de bulunmak,
  • Sorularınızı cevaplamak ve etkin bir kullanıcı deneyimi hizmeti sunmak,
  • Yeni hizmetler ve geliştirmeler hakkında bilgi vermek,
  • Gerektiğinde Kullanıcıyla temas kurmak,
  • Kullanıcının kayıt olması ve iletişim amaçlı
  • İş geliştirme, pazarlama, iletişim gibi operasyonel faaliyetlerin yürütülmesi ve geliştirilmesi ile birlikte kullanıcı deneyimini arttırarak daha iyi hizmet vermek amacıyla
  • Dolandırıcılık, gibi yasadışı işlemlerin tespiti ve kullanıcılarımızın bu işlemlerden etkilenmemesi adına denetim ve tespit yapılması amacıyla
  • Hizmetleri güvenli bir şekilde yürütmek

IV. Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Aktarılması

Scott Ajans, kişisel verilerinizi Kanun ve sair mevzuat kapsamında:

  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlar ve sair resmi kurumlar, kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları dâhil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, yurt içi ve yurt dışındaki gerekli ve yetkili kişi ve kuruluşlara aktarılabilecektir.

V. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Aşağıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanmaktadır.

  • Scott Ajans’ın hukuki yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için veri işlemenin zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • Temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla, Scott Ajans’ın meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması.

VI. Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Haklarınız

Kanunun 11 numaralı maddesi gereğince, Scott Ajans’a başvurarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • İşlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Eksik veya yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
  • Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Yukarıda belirtilen düzeltme, silinme ve yok edilme şeklindeki haklarınız uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararınızın giderilmesini talep etme

haklarına sahipsiniz.

Kanun’un uygulanmasıyla ilgili taleplerinizi ve kişisel verilerinizle ilgili her türlü sorunuzu [email protected] adresine kimliği tespit eden kimlik fotokopisi ile yazılı olarak iletebilirsiniz.

Son Güncelleme: 8 Mayıs 2022
Çerez Tercihleri

Web sitemizde size daha iyi bir deneyim sunabilmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Çerezler bu web sitesini ve deneyiminizi geliştirmemize yardımcı olur. Bu sayfadan çerez tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Unutmayın, bazı çerez türlerini engellemeniz web sitemizdeki deneyiminizi olumsuz etkileyebilir.

Gizlilik ve Çerez politikamız hakkında daha fazla bilgi edinmek için Yasal adresine gidebilirsiniz.

Performans ve güvenlik için Cloudflare hizmetlerinden yararlanıyoruz.
gerekli
Web sitemizde size daha iyi bir deneyim sunabilmek için çerezlerden faydalanıyoruz.